Notícies

17/07/2018

La propera ballada de Sardanes a la fresca tindrà lloc al municipi dd'Alguaire, divendres dia 20,  a les 22 de la nit a la plaça de la Sardana

 La cobla de Tàrrega  serà l'encarregada de posar música a la vetllada

Les colles adherides a la XIV  edició de Sardanes a la Fresca" són:

12/07/2018

M. José Invernón,  presidenta del Consell Comarcal, ha presentat el cartell El Segrià, lliure d’agressions sexistes en el marc de la campanya que iniciarà properament per reforçar el  missatge de prevenció,  i sensibilització contra les conductes sexistes.

La iniciativa forma part de les polítiques d'igualtat de l’ens comarcal que expressen la voluntat d’incorporar una mirada comunitària, que compti amb la complicitat del municipis del territori.

12/07/2018

La propera ballada de Sardanes a la fresca tindrà lloc al municipi d'Artesa de Lleida, divendres dia 13 a les 22 de la nit.

Amb un repertori variat i consensuat amb l'Agrupació anfitriona, la cobla Municipal de Lleida serà l'encarregada de posar música a la vetllada

Més de 300 balladors i balladores de diferents agrupacions sardanistes del Segrià, s'aplegaran al poliesportiu d'Artesa per a ballar al llarg de dos hores.

Les colles adherides a la XIV  edició de Sardanes a la Fresca" són:

10/07/2018

 El passat 2 de juny a  Alguaire (Segrià) va tenir lloc el II certàmen de Pubilaltge Comarcal del Segria

03/07/2018

Les obres guanyadores de la 14º  edició del Premi de Fotografia i el 7è Premi Jove del Consell Comarcal del Segrià, juntament amb una selecció d'obres destacades, s'han convertit en luna Mostra Fotogràfica itinerant.

Amb la  finalitat d'expressar les qualitats de la comarca, que fan del Segrià una terra estimada i valorada per la seva gent, la Mostra fa parada a diferents municipis del Seghrià: alcoletge, Corbins, La portella, Aspa, Torres de Segre, Seròs, Artesa de Lleida i Els Alamus

Els diumenges 8 i 15 de juliol la podreu visitar a Seròs

Pàgines