Notícies

20/09/2018

M. José Invernón, presidenta del Consell Comarcal, ha assistit avui a la presentació de la Jornada “Experiències d’Oleoturisme que inspiren” al Centre Cívic del municipi de la Granadella (les Garrigues).
L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer experiències d’oleoturisme locals i d’arreu que siguin capdavanteres i que els agents del territori les puguin prendre com a referents.

18/09/2018

El municipi de Seròs donarà el tret de sortida a la segona part de cicle de cant coral, Segrià Corals,que havia fet un descans  en motiu de les vacances d’estiu. La cantada tindrà lloc al Casal de la Vila a les 18 h i comptarà amb la participació de les corals: Montserratina, de Raimat, Petit cor Cantàtor, de Torrefarrera,i coral la Palometa, de Puigverd de Lleida

13/09/2018

Durant el mes de setembre s’han iniciat les inscripcions als cursos de català per a adults als municipis d’Aitona, Alcarràs i Seròs, organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Segrià i els ajuntaments respectius.

12/09/2018

Les persones interessades en el servei d'Atenció al consumidor, hauran de sol·licitar hora d'atenció a l'Oficina d'Atenció al Consumidor (ACC) per telèfon al 973 72 80 00 o presencialment a l'Avinguda del Segre, 7 de Lleida.

L'atenció es programarà pels dilluns i dimecres de cada setmana i sempre amb cita prèvia.

29/08/2018

La 14a edició de la volta comarcal Sardanes a la Fresca tanca el seu recorregut   omplint  de música i ball  les places dels pobles del Segrià al llarg dels divendres  de juliol i agost.

La cloenda  va tenir lloc el passat divendres 24 d'agost al municipi de Torres de segre, desprès d'haver recorregut 8 municipis de la comarca amb un éxit total de participants entre públic i entitats.

Pàgines