Notícies

17/01/2018

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià ha decidit ampliar, en un mes, el termini de presentació de les obres que vulguin participar en el premi literari “Històries Vives del Segrià”. La data màxima per entregar els originals finalitza el 9 de febrer del 2018.

10/12/2017

El fotògraf lleidatà Santi Iglesias guanya la catorzena edició del Premi de Fotografia “Els Valors del Segrià” valorat en 600€ ; Daria Agnieska Waruszewska, de Seròs, guanya els 400 € corresponents a la categoria jove i Silvia Freixenet destaca en la categoria escolar.

04/12/2017

L’Auditori Municipal Enric Granados va acollir ahir la cloenda de la XIII Segrià Corals, el cicle de concerts, organitzat pel Consell Comarcal, en homenatge al músic i compositor lleidatà Enric Granados.

01/12/2017

L’Acte de cloenda de la tretzena edició del cicle de cant coral Segrià Corals, organitzat pel Consell Comarcal del Segrià tindrà lloc el diumenge 3 de desembre a l’Auditori Enric Granados de Lleida que preveu acollir més de 700 persones de públic.

30/11/2017

El circuit de teatre amateur del Segrià, "Vesprades Teatrals", organitzat pel Consell Comaral del Segrià continua fent camí i tanca el cicle a la Portella

A la Sala del Ball, a les 20.30 h de la tarda, podreu gaudir de la comèdia l'Hospital Tranquil. El grup de teatre encarregat de portar-la a escena és Lo tReato, grup de teatre Bell-Camp, d'Alguaire

L'entrada és gratuïta i l'obra apta per a tots els públics

Us esperem a tots i a totes!

Més info: www.segria.cat

Pàgines