Notícies

23/10/2017

Segrià Corals continua la volta comarcal de concerts de cant corals.

La propera cantata tindrà lloc a l'Església Parroquial Assumpció de Maria de Llardecans

17/10/2017

Segrià Corals continua promovent el cant coral i les entitats de la comarca, amb els seus concerts a diferents parròquies del Segrià.

Aquest proper diumenge dia 22 d'octubre, farem parada a l'Església Parroquial de Sant Pere a les 18 h, del Puigverd de Lleida

Les corals participants seran: Coral el Roser, de MAssalcoreig, Campanes al Vol, dels Alamús i la coral anfitriona, la Palometa de Puigverd de Lledia.

Cada coral presentarà el seu repertori propi hi tindrem dos cants comuns: Tot Canta al món, de Josep Lluis Guzmàn i Antic i l'himme Els Segadors

15/10/2017

Segrià Corals continua la volta comarcal de concerts de cant corals.

La propera cantata tindrà lloc a l'Església Parroquial de Sant Miquel, diumenge 15 d'octubre  a les 18 h.

Les corals participants seran: la Primvera Artesenca, Clavellina, de Torrefarrera i l'Alzina d'Alcarràs.

12/10/2017

El consell Comarcal del Segrià ha convocat el 5è Premi de Relats curts  “Històries Vives del Segrià”, per fomentar la llengua catalana i promocionar la comarca a traves de la narrativa.

02/10/2017

l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal es suma a la Festa Major de Gimenells i programa un dels seus concerts de Segrià Corals.

La cantata tindrà lloc a l'Església Parroquial Mare de Dèu del Roser, diumenge 8 d'octubre  a les 11.30 h, desprès de la tracidional missa de Festa Major

Les corals participants seran: La Palometa de Puigverd de Lleida,coral Flor d'Espígol de Rossellói i la  Coral Veus Unides d'Almacelles.

Pàgines