ÈXIT D EPARTICIPACIÓ A LES BALLADES DE SARDANES A LA FRESCA

La 14a edició de la volta comarcal Sardanes a la Fresca tanca el seu recorregut   omplint  de música i ball  les places dels pobles del Segrià al llarg dels divendres  de juliol i agost.

La cloenda  va tenir lloc el passat divendres 24 d'agost al municipi de Torres de segre, desprès d'haver recorregut 8 municipis de la comarca amb un éxit total de participants entre públic i entitats.

Amb una mitjana de 300 dansaires per ballada, la fórmula sardanista es consolida com a referent al nostre teritori amb un total de 8 ballades organitzades a diferents viles del Segrià.

El projecte cultural, compta amb la participació de 10 entitats Sardanistes de la comarca: Amics de la Sardana d'Alguaire, Amics de la Sardana d'Almacelles, Agrupació Sardanista d'Artesa de Lleida, Grup Sardanista Balàfia, Associació 50 i més d'Alcarràs,  Agrupació Sardanista Germanor, de Torrefarrera, Grup Sardanista 27 d'abril, de Lleida, Agrupació Sardanista Puigverd de lleida, Escola Sardanista Torres de Segre i Grup Sardanista Ixmucané, de Lleida.

La inauguració va tenir lloc a Torrefarrera, el divendres 6 de juliol per continuar amb Artesa de Lleida, Alguaire, Aspa, Alcarràs, Alfés, Puigverd de Lleida, per cloure el 27 d'agost a Torres de Segre.

Les Cobles participants en el cicle han estat:  Lo castell, de Bellpuig, Cobla Tàrrega, Vents de Riella, d'Agramunt i la Cobla Municipal de Lleida.

Sardanes a la Fresta és un projecte organitzat pel Consell Comarcal del Segria, amb la Col·laboració dels ajuntaments adherits i el suport de la Diputació0 de Lleida a través de l'Institut d'estudis Ilerdencs.