El Consell Comarcal signa un conveni amb l’escola Ermengol per il•lustrar el 5è Premi de Relats Curts

El consell Comarcal del Segrià ha convocat el 5è Premi de Relats curts  “Històries Vives del Segrià”, per fomentar la llengua catalana i promocionar la comarca a traves de la narrativa.

L’escola Ermengol col·laborarà en l’esmentada convocatòria,  mitjançant la coordinació de la part gràfica dels relats guanyadors i finalistes, que formaran part d’una publicació que es presentarà als voltant de Sant Jordi. Aquesta col·laboració es durà a terme mitjançant un taller d’ il·lustració ofert en les seves pròpies instal·lacions, en què joves creadors treballaran amb els relats seleccionats.

Els relats han d’estar escrits en llengua catalana i han de referir-se a la comarca i/o municipis del segrià  i ha d’incloure fets i esdeveniment versemblants. El termini de presentació finalitza el 9 de gener del 2018.

En l’edició d’enguany  s’ha augmentat la dotació econòmica a 650 euros per a l’obra guanyadora i un accèssit de 250 euros.

Les bases del concurs es distribuiran pels ajuntaments de la comarca i equipaments culturals i també es poden consultar al web del Consell Comarcal del Segrià www.segria.cat