El Consell Consell Comarcal del Segrià prepara la 13a edició de "Sardanes a la Fresca"

La 13á edició de  “Sardanes a la Fresca” tindrà lloc durant les nits de divendres dels mesos de juliol i agost en 8 municipis de la comarca del Segrià.

Amb l’objectiu de fomentar la cultura popular i col·laborar en la consolidació de les entitats sardanistes del Segrià, enguany seran 9 colles que dinamitzaran les trobades afavorint la mobilitat de més de 350 persones per ballada. Els ajuntament i veïns dels diferents municipis col·laboren i contribueixen a l’èxit d’aquest cicle.

Les entitats participants del cicle són: Els Amics de la Sardana d’Alguaire, Amics de la Sardana d’Almacelles, Agrupació Sardanista d’Artesa de Lleida, Grup Sardanista Balafia, Agrupació Sardanista Germanor de Torrefarrera, Agrupació Sardanista de Puigverd de Lleida, Grup Sardanista 27 d’Abril i Escola de Sardanes de Torres de Segre.

El Vicepresident de l'ens i Conceller de l'Àrea de Cultura, el Sr, David Massot, conjuntament amb totes les agrupacions sardanistes es van reunir el passat 6 de març, a la Seu del Consell Comarcal del Segrià, per perfilar la nova edició del cicle cultural “ “Sardanes a la Fresca.