MÉS DE 200 CANTAIRES VAN TANCAR LA 13A EDICIÓ DEL CICLE SEGRIÀ CORALS EN HOMENATGE A ENRIC GRANADOS

L’Auditori Municipal Enric Granados va acollir ahir la cloenda de la XIII Segrià Corals, el cicle de concerts, organitzat pel Consell Comarcal, en homenatge al músic i compositor lleidatà Enric Granados.

Dalt de l’escenari es van aplegar més de 200 cantaires, que juntament amb el Cor de Cambra de l’Auditori van interpretar una composició de Josep Lluis Guzmàn i Antich, amb text d’Apel·les Mestres, qui fou gran amic i col·laborador de Granados. La peça rep el nom de Tot canta al món, obra encarregada pel Consell Comarcal per al ser cantada durant i al final de l’edició d’enguany.

Durant la primera part de l’acte es va poder gaudir del concert del Cor de Cambra que va interpretar un repertori de peces adaptades de Granados, seguit d’un conjunt de cinc cançons populars de Guzmàn i Antic.

Amb l’acte d’ahir el cicle Segrià Corals posa punt i final a 15 concerts que van iniciar-se el 23 d’Abril a Aspa i que fins al 19 de novembre han passat per les localitats de: Massalcoreig, Alcoletge, Torres de Segre, Torrefarrera, Aitona, Vilanova de la Barca, Gimenells, Artesa de Lleida, Puigverd, Llardecans, Alfarra`s, Alguaire, Sudanell i Soses.

L’esdeveniment, que ha comptat amb el suport de la Diputació de Lleida a través de l’Institut d’estudis Il·lerdencs i el suport de la Paeria, va acollir més de 600 persones de públic entre autoritats, cantaires, directors i directores i veïns i veïnes de tot el Segrià.