Consell Comarcal del Segrià


Consell Comarcal Totes les administracions
Impulsat per AOC

Seu electrònica

Notícies de l'àrea de joventut

 • Mostra de Música Jove del Segrià DIRECTE 2015

  15/12/2014 a 13/02/2015
  directe 2015

  La Mostra de Música Jove del Segrià DIRECTE 2015 arriba enguany a la seua 19a edició, seguint el mateix format que es va inciar en la passada edició, en el qual l'àmbit de participació s'amplia a tota la comarca del Segrià. Com a novetat, enguany s'han ampliat els centres d'inscripcions i els joves creadors poden inscriure's a la mostra a tres punts de la comarca: Al Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Segrià (1a planta del C, del Canyeret, 12. 25007 Lleida) a La Palma. Centre de Recursos Juvenils (c. de la Palma, 6-10. 25002 Lleida) i al Punt d'Informació Juvenil d'Alcarràs (Centre Cultural Muncipal "Lo Casino". 25180 Alcarràs).

 • Últims dies d'inscripcions a les Jornades formatives al Segrià: Eines per millorar l'estratègia de negoci

  09/12/2014

  El Consell Comarcal del Segrià, juntament amb l'Ajuntament de Torrefarrera i el Departament de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida organitzen les primeres jornades de formació per a emprenedors, que es durà a terme al CEI de Torrefarrera els dies 16 i 17 de desembre de 2014.

 • Activitats de Lleure amb menors - Decret 137/2003

  20/11/2014
  Activitats de Lleure amb menors - Decret 137/2003

  Des del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Segrià, informem a tots els ajuntaments de la comarca, AMPA's, entitats de lleure juvenil, acadèmies d'estudi, entitats especialitzades en el lleure amb menors de 18 anys, entitats esportives no inscrites en el registre d'Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya o reconegudes directament pel Consell Català de l'Esport, etc...que tenen previst organitzar Casals de Nadal, que aquesta és una activitat que és regula pel Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats de lleure en les quals participen menors de

 • Programa de Garantia Juvenil

  14/11/2014
  Programa de Garantia Juvenil

  La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació.

  El col·lectiu de joves susceptibles de rebre la Garantia Juvenil s'ha delimitat de la manera següent: joves més grans de 16 anys i menors de 25 anys, o menors de 30 anys en el cas de joves amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, inscrits o no als serveis d'ocupació, i que no tenen feina ni estan formant-se.

  Inscripcions al Registre de Garantia Juvenil al Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Segrià.

 • XVII FÒRUM D’ESTUDIS SOBRE LA JOVENTUT que se celebrarà a Lleida els propers 27 i 28 de Novembre

  12/11/2014 a 30/11/2014
  XVII FÒRUM D’ESTUDIS SOBRE LA JOVENTUT

  El Fòrum és un espai obert a tots aquells agents que treballen al voltant del fet juvenil, en el sentit més ampli de l’expressió (professionals de Joventut, responsables polítics, estudiantat i professorat, etc.). En aquesta dissetena edició, el Fòrum tractarà el tema del talent juvenil. Cal entendre el talent com tota aquella capacitat que el jove té (de forma innata o que va adquirint a base d’estudi i treball) que li permet aportar el seu coneixement i habilitats a la societat. Durant el Fòrum analitzarem quins factors afavoreixen i també dificulten el desenvolupament d’aquests talents i per a fer-ho comptarem amb especialistes de l’economia social (Stefanie Ledermaier, Albert Recio), experts en la imatge i ús que els joves tenen i fan dels mitjans de comunicació i de les xarxes socials (Manuel Delgado i Dolors Reig).

Pàgines