El DIRECTE - Mostra de Música Jove del Segrià de nou fet realitat en la seva 21a edició

El grup Thinkin’ Wild guanya el Directe 2017 i actuarà en la propera Festa Major de Lleida

Blue Rain, Delplan i Los Djangos han estat segon, tercer i quart, respectivament

El DIRECTE és una iniciativa que té com a objectiu principal promoure i donar suport a les formacions musicals de gent jove de la comarca del Segrià, especialment les de músics novells i emergents i que treballa per la promoció, difusió, suport i serveis a joves formacions que s'obren camí en el món de la música a nivell de comarca i fora d'aquesta.

Aquest cap de setmana es van celebrar els concerts de la fase final de la 21a Mostra de Música Jove del Segrià, més coneguda com a Directe. 21 joves músics han passat per l’escenari del Directe 2017, que ha comptat amb unes 400 persones de públic. El dissabte van actuar els grups 4DBOY (electrònica, chiptune), Delplan (rap). Los Djangos (hip hop) i Falçament (ska, rock, punk) i diumenge Yuriy Salud (cantautor), Thinkin’Wild (indie-folk) i Blue Rain (pop, rock). Els concerts s’han al Cafè del Teatre de l’Escorxador de Lleida.

El grup Thinkin’ Wild ha estat el guanyador de l’edició d’enguany del Directe. El veredicte del jurat, es va donar a conèixer aquest diumenge, i va determinar que la formació d’indie-folk sigui la vencedora d’aquest 2017 i que el segon, el tercer i quart lloc siguin per a Blue Rain, Delplan i Los Djangos. D’acord al resultat, la formació guanyadora actuarà a la Festa Major de Lleida 2017, amb una actuació remunerada amb 1.350 euros, i podrà enregistrar un vídeo musical de 3 temes en directe. El 2n premi, per a Blue Rain, és una actuació remunerada amb 675 euros en algun dels actes festius organitzats per l’Ajuntament de Torrefarrera durant el 2017. Delplan s’emporta una actuació remunerada amb 675 euros en algun dels actes festius organitzats enguany per l’Ajuntament d’Alpicat. En quarta posició, el grup Los Djangos, actuarà en algun dels actes festius organitzats per l’Ajuntament d’Alcarràs, remunerat amb 675 euros. Com el grup guanyador, la resta de formacions premiades també tenen l’enregistrament d’un vídeo musical de 3 temes en directe.

El Directe 2017 ha estat organitzat pel Departament de Joventut de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les persones de la Paeria, amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alcarràs, Alpicat, Torrefarrera i el Consell Comarcal del Segrià.