El Consell Comarcal del Segrià torna a acollir-se al programa de Garantia Juvenil per contractar joves beneficiaris

El consell comarcal s’acull a la convocatòria de subvencions per a la contractació en pràctiques remunerades de 4 joves, durant un període de 6 mesos a jornada complerta.

Un any més el Servei d’Ocupació de Catalunya, atorga al Consell Comarcal del Segrià la subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

A través d’aquesta convocatòria, les Administracions Públiques de la comarca del Segrià han contractat més de 20 joves, d’entre 18 i 29 anys, amb títol universitari i graus de Formació Professional amb una durada de 6 mesos a jornada completa. 

Aquesta contractació permet ser una millora d’ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, per tal que sigui possible una inserció laboral estable i duradora en el temps.

Finalment, els joves contractats estaran sota la supervisió d’un tutor/a que ha de deixar constància de la progressió de la persona envers el lloc de treball.