EL CONSELL COMARCAL FINALITZA ELS CURSOS D’ALFABETITZACIÓ AMB ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

El programa d’alfabetització “Lletres per a tothom”, dirigit pel Consell  Comarcal del Segrià, finalitza amb una elevada  participació i una gran satisfacció dels organitzadors ja que ha comptat amb una mitjana de 15 inscrits a cada curs.

L’experiència s’ha dut a terme a 8 municipis del Segrià: Maials, Soses, Almacelles, Torres de Segre, Albatàrrec, Alcoletge, Vilanova de la Barca i Massalcoreig i anava adreçada a persones immigrades amb inquietuds per aprendre a llegir escriure en català.

Els diferents tallers han ofert als alumnes un mínim de formació en lectoescriptura, aspecte imprescindibles per a la promoció personal, la inclusió i la millora d’oportunitats.

En els diferents actes de cloenda, els  alumnes han manifestat  la necessitat i l’interès en continuar millorant els seus aprenentatges i han demanat continuïtat en els cursos d’alfabetització

Els programa compta amb el suport del Departament de Treball, Afers socials i famílies, la col•laboració dels ajuntaments i el finançament del Fons Europeu