Notícies

18/06/2018

La Presidenta del Consell Comarcal del Segrià Mª José Invernón Mòdol signa amb el senyor  Lluís Barat i Solà de Nordvert, empresa de gestió de residus de Sorigué, el contracte d’adjudicació de la recollida porta a porta, que s’implantarà en un màxim de 6 mesos a 22 municipis del Segrià.

16/06/2018

El dissabte 16 de juny a les 8 de la tarda, el pati de les Escoles de Torres de Segre va ser l’escenari de la 25a Trobada de Sardanistes Adults del Saltem i Ballem 2018.
Els més d’un centenar de sardanistes, provinents de diferents poblacions de la província, representaven a les colles, 27 d’abril de Lleida, Amics de la Sardana d’Almacelles, Alpicat, Grup Sardanista Balàfia, Santa Maria de les Franqueses, Escola Sardanista de Torres de Segre i Amics de la Sardana d’Alguaire.

15/06/2018

La presidenta del Consell  Comarcal i els alcaldes del pobles del Segrià per on passarà la CRI (contrarellotge individual, en solitari) presenten el cartell de la cursa acompanyats del president de la Federació Catalana de Ciclisme.
La vila de Puigverd de Lleida, Artesa de Lleida i Aspa han estat les localitats escollides per l’organització per  dur  a terme el Campionat de Catalunya de CRI en categoria junior, S23, elit i paraciclisme masculins.

12/06/2018

El Consell Comarcal del Segrià i la Direcció General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies han subscrit avui un acord per a impulsar un nou Servei d’Atenció Integral (SAI) per a defensar els drets de les persones LGTBI.

12/06/2018

Sala de Plens del Consell Comarcal

Pàgines