Notícies

18/03/2018

Aquest diumenge, el municipi d’Aspa ha celebrat l’homenatge per la senyora Carme Batalle Aran, que enguany arriba al segle de vida. La presidenta del Consell Comarcal del Segrià i alcaldessa d’Aspa, M.José Invernón, va lliurar-li un ram de flors en nom del consistori.
Aquest homenatge pretén ser un referent dels ciutadans i ciutadanes que poden gaudir dels 100 anys, i que son un espill on es mira la societat. Moltes felicitats.

 

16/03/2018

La presidenta del Consell Comarcal del Segrià, M.José Invernón, ha visitat l'estand de l'Àrea de Turisme en el si dels actes d'inauguració de la 146a edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa.

07/03/2018

La presidenta del Consell Comarcal del Segrià, M.José Invernón, va assitir a l'acte institucional del Dia Internacional de les Dones, on es va llegir un manifest unitari, que aquest any va centrar la reivindicació en el paper dels mitjans de comunicació, en la transmissió de valors i visibilitzacio de les desigualtats de gènere.

05/03/2018

La Presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Ma. José Invernón, i la  representant de l’empresa ARUM, Sara Nadal, han signat el contracte per la realització de la campanya de comunicació ambiental, centrada en explicar els canvis que suposaran els nous models de recollida de residus als habitants i comerços de la Comarca del Segrià.
La campanya de comunicació serà prèvia al procés d’implantació dels nous sistemes de recollida als 37 municipis de la comarca que han delegat les competències de la recollida de residus al Consell Comarcal del Segrià, tots menys Lleida ciutat.

21/02/2018

El Consell Comarcal del Segrià conjuntament amb els ajuntaments de Lleida, Alcarràs, Alpicat i Torrefarrera tornen a col•laborar, un any més,  en la iniciativa Directe 2018.

Enguany la mostra arriba a la 22a edició i manté el seu principal objectiu: esdevenir una plataforma de promoció i suport a les formacions musicals juvenils en l’àmbit local i ofereix la possibilitat que joves de 14 a 30 anys puguin presentar els seus projectes musicals en directe.

Pàgines