SEGRIÀ CORALS 2022

Segrià Corals 2022

En la setzena edició, corresponent a l’any 2022, el cicle Segrià Corals es suma als actes de celebració, per part d’administracions i entitats culturals, del centenerari de l’obra del cançoner de Catalunya. Un dels projectes privats més ambiciosos que es van emprendre durant la primera meitat del S XX, amb l’objectiu de recollir i estructurar el llegat de la tradició oral de tot el territori de parla catalana. Aquesta iniciativa va permetre recollir materials de gran valor que, agrupats sota el títol de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya, complementen un dels arxius mes valuosos del país.

Aquest any, el cicle Segrià Corals 2022 oferirà concerts en deu poblacions des del 22 de maig fins al 13 de novembre a Maials, Torres de Segre, Almacelles, Benavent de Segrià, Sunyer, Corbins, Seròs, Alguaire, Torrefarrera i Soses.

En aquesta edició, les corals participants seran el Petit Cor Cantàtor i la Coral Clavellina, de Torrefarrera; la Coral La Primavera Artesenca, d’Artesa de Lleida; la Coral Estels de l'Associació Cultural de Dones d'Almacelles (ACDA) i la Coral Veus del Roser, d'Almacelles; la Coral Bell Camp i la Coral Ginestell, d’Alguaire; el Conjunt de Veus Cordeveus, de Corbins; la Coral Flor d’Espígol de Rosselló; la Coral La Palometa, de Puigverd de Lleida; la Coral Montserratina, de Raimat; la Coral La Lira, de Torres de Segre; la Coral El Roser, de Massalcoreig; la Coral Sant Bartomeu, d’Alpicat; i la Coral l'Alzina, d'Alcarràs.