El cicle “Vesprades Teatrals” celebra 15 anys de teatre amateur al Segrià

L’any 2004 ,el Consell Comarcal del segrià, a través de l’Àrea de Cultura, emprèn  les Vesprades Teatrals,  una iniciativa nascuda per  fomentar el teatre amateur al  Segrià. Al llarg d’aquests 15 any el projecte ha  promocionat diverses propostes escèniques en la majoria de municipis petits de la comarca i ha donat suport a més de 10 companyies d’aficionats a l’escena.

 

El cicle arriba la 15a edició  amb l’objectiu de fomentar el teatre comarcal i estimular la mobilitat dels grups amateurs participants, a través de la seva promoció i  consolidació.

 

En aquesta quinzena edició el cicle ha ampliat l’itinerari i arribarà a 7 pobles del Segrià: Aspa, Alguaire, Artesa de Lleida, Maials, Torrebesses, Puigverd de Lleida i Sunyer, des de finals d’octubre fins a principis de desembre, amb representacions pensades per a tots els públics

 

Les entitats teatrals adherides al projecte són: Grup de teatre A 4 forques, d’Alcoletge; Lo tReato, grup de teatre Bell-Camp d’Alguaire; Grup de teatre Arca, d’Almacelles; 5 Erres Teatre, de Torrefarrera i Bao-Bap teatre, d’Alcarràs.

 

El cicle compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida a través de l’Institut d’Estudis Il·lerdencs  i els ajuntaments adherits.

 

Podeu consultar la programació del circuit al web del Segrià www.segria.cat i a les xarxes socials de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.