5è Premi de Fotografia JOVE

PERE M. GILART GUANYA LA 5a EDICIÓ DEL PREMI JOVE DE FOTOGRAFIA DEL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ
Pere M. Gilart, natural d’Alpicat, guanya els 200 euros corresponents al primer premi de la categoria jove i Santi Iglesias guanya en la categoria absoluta.

La Presidenta del Consell Comarcal del Segrià, M.José Invernón, juntament amb la coordinadora de Joventut a Lleida, Anna Feliu, van lliurar ahir dimecres 25 de novembre a la Seu del Consell Comarcal del Segrià els premis de fotografia 2015, en la categoria absoluta i jove.

Pel que fa a la categoria absoluta, el primer premi ha recaigut en la fotografia “Abans de la tempesta” realitzada a Alguaire per Santi Iglesias Boldú. El segon premi, valorat en 300
euros, ha estat pel jove fotògraf dels Alamús, Marc Castelló Bielsa per la fotografia “RamonJosep”. En aquesta categoria, el jurat va donar un accèssit a la fotografia “Tradició i Modernitat” de Jaume Charles Bernis. Respecte a la categoria jove, el primer premi ha estat per la fotografia “Tradició 2.0”, de Pere M. Gilart. El segon premi juvenil, valorat amb 100 euros se l’ha endut Judith Marta Vidal per la fotografia “Moviment”.

En aquesta cinquena edició, el jurat format pels professionals del món de la fotografia de Lleida: David Besora, David del Val i Xavier Goñi, el president de la Comissió informativa d’Ensenyament i Cultura del Consell Comarcal del Segrià, David Masot i els tècnics referents David Lesan i Maria Domènech van valorar un total de 61 propostes en la categoria absoluta i 8 en la categoria JOVE.

Les fotografies guanyadores, juntament amb una selecció d’obres destacades pel jurat formaran part de l’exposició del Premi, que es podrà visitar a la seu del Consell Comarcal del Segrià, des del 16 de desembre, fins al 16 de febrer de 2016. A partir d’aquesta data, la mostra fotogràfica itinerarà per aquells municipis que la sol·licitin.

Documentació: