Passa't al #forastering
Atenció no presencial
Beques de menjador 2021 - 2022

Notícies

Versió per a imprimirPDF version
03/06/2021

La primera, celebrada el dimarts 1 de juny, anava adreçada a regidors/ores i càrrecs tècnics, i la segona, feta ahir dimecres, a entitats de lleure i esportives.

24/05/2021

La primera, programada pel dimecres 26 de maig, va adreçada a regidors/ores de joventut i càrrecs tècnics, i la segona, prevista pel 2 de juny, a entitats de lleure.

20/05/2021

Pol Joven, artísticament Hoven, rebrà la recent creada beca ‘Talent Jove’ vinculada a aquest projecte, valorada aproximadament en uns 1.500 euros, per a la producció del seu nou treball.

Jornada Networking Odisseu a Alfarràs
14/05/2021

El Consell vol repetir el model de la jornada en altres municipis

 

Una setantena d’estudiants de l’Escola de Capacitació Agrària d’Alfarràs han participat aquest divendres en la segona edició del Networking Odisseu Segrià “Aposta per tu i per un món més rural” impulsada per les àrees de Joventut i Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià. L’objectiu de la jornada és per donar eines al jovent del territori per fomentar l’emprenedoria vinculada al món rural.

Cartell Networking Odisseu
06/05/2021

L’Escola de Capacitació Agrària d’Alfarràs acollirà el proper 14 de maig la segona Jornada Networking Odisseu Segrià “Aposta per tu i per un món més rural” impulsada per les àrees de Joventut i Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià. Amb la continuïtat d’aquesta iniciativa que es va estrenar l’any passat, es vol mantenir i consolidar l’aposta del Consell per donar eines al jovent amb la finalitat d’emprendre activitats econòmiques agrícoles de valor afegit i evitar el despoblament rural.  

Pàgines