FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador per la situació d’emergència COVID-19

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

PORTAENTREPANS PER PREVENIR RESIDUS A LES ESCOLES DEL SEGRIÀ

El Consell Comarcal del Segrià ha lliurat durant aquest últim trimestre de curs més de 6.000 porta entrepans a tots els alumnes de les escoles de la Comarca que participen a la campanya REDUIR REUTILITZAR RECICLAR ET FA GRAN!!

L’objectiu del lliurament d’aquests portaentrepans, la compra dels quals es va fer a través d’una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya, és sensibilitzar als alumnes sobre la necessitat de no utilitzar embolcalls d’un sol ús amb els entrepans de cada dia, ja que aquests ús abusiu provoca la generació de grans quantitats de residus de plàstic i paper d’alumini.

Els porta entrepans es van lliurar mitjançant la realització d’un taller en el qual els escolars van entregar l’embolcall d’un sol ús utilitzat aquell dia, amb l’objectiu final de poder calcular la gran quantitat de residus que deixaran de generar a partir d’ara gràcies a l’ús dels porta entrepans.

Al lliurament dels porta entrepans a l’Escola Jaume Miravet de Soses hi va assistir el President de la Comissió de Medi Ambient el Sr. Isidre Messalles.