AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

PORTAENTREPANS PER PREVENIR RESIDUS A LES ESCOLES DEL SEGRIÀ

El Consell Comarcal del Segrià ha lliurat durant aquest últim trimestre de curs més de 6.000 porta entrepans a tots els alumnes de les escoles de la Comarca que participen a la campanya REDUIR REUTILITZAR RECICLAR ET FA GRAN!!

L’objectiu del lliurament d’aquests portaentrepans, la compra dels quals es va fer a través d’una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya, és sensibilitzar als alumnes sobre la necessitat de no utilitzar embolcalls d’un sol ús amb els entrepans de cada dia, ja que aquests ús abusiu provoca la generació de grans quantitats de residus de plàstic i paper d’alumini.

Els porta entrepans es van lliurar mitjançant la realització d’un taller en el qual els escolars van entregar l’embolcall d’un sol ús utilitzat aquell dia, amb l’objectiu final de poder calcular la gran quantitat de residus que deixaran de generar a partir d’ara gràcies a l’ús dels porta entrepans.

Al lliurament dels porta entrepans a l’Escola Jaume Miravet de Soses hi va assistir el President de la Comissió de Medi Ambient el Sr. Isidre Messalles.