FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

PORTAENTREPANS PER PREVENIR RESIDUS A LES ESCOLES DEL SEGRIÀ

El Consell Comarcal del Segrià ha lliurat durant aquest últim trimestre de curs més de 6.000 porta entrepans a tots els alumnes de les escoles de la Comarca que participen a la campanya REDUIR REUTILITZAR RECICLAR ET FA GRAN!!

L’objectiu del lliurament d’aquests portaentrepans, la compra dels quals es va fer a través d’una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya, és sensibilitzar als alumnes sobre la necessitat de no utilitzar embolcalls d’un sol ús amb els entrepans de cada dia, ja que aquests ús abusiu provoca la generació de grans quantitats de residus de plàstic i paper d’alumini.

Els porta entrepans es van lliurar mitjançant la realització d’un taller en el qual els escolars van entregar l’embolcall d’un sol ús utilitzat aquell dia, amb l’objectiu final de poder calcular la gran quantitat de residus que deixaran de generar a partir d’ara gràcies a l’ús dels porta entrepans.

Al lliurament dels porta entrepans a l’Escola Jaume Miravet de Soses hi va assistir el President de la Comissió de Medi Ambient el Sr. Isidre Messalles.