FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

SIGNATURA DEL CONTRACTE DE LA CAMPANYA COMUNICACIÓ AMBIENTAL EN RELACIÓ AL CANVI DEL MODEL DE RECOLLIDA DE RESIDUS AL SEGRIÀ

La Presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Ma. José Invernón, i la  representant de l’empresa ARUM, Sara Nadal, han signat el contracte per la realització de la campanya de comunicació ambiental, centrada en explicar els canvis que suposaran els nous models de recollida de residus als habitants i comerços de la Comarca del Segrià.
La campanya de comunicació serà prèvia al procés d’implantació dels nous sistemes de recollida als 37 municipis de la comarca que han delegat les competències de la recollida de residus al Consell Comarcal del Segrià, tots menys Lleida ciutat.
L’objectiu de la campanya serà el de generar debat entorn a la problemàtica de la gestió dels residus municipals i en funció de les problemàtiques detectades s’explicaran les solucions que poden aportar els nous model de recollida.
Concretament, la campanya constarà de 70 tallers, 17 punts d’informació i 170 visites a blocs d’edificis plurifamiliars. Durant la campanya també es realitzaran actuacions de difusió mitjançant xarxes socials i cartes informatives als habitatges.