Camins d'Or Líquid al Segrià Sec

 

Arriba la 10a edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec. Enguany, l'acte de presentació tindrà lloc el dijous 8 de novembre a les 19h a Mas de Melons. A partir d'aquell moment, tenim activitats cada cap de setmana fins el diumenge 16 de desembre.

 

Les activitats

Lleida, acte de presentació de la 9a edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec. L'acte de presentació comptarà amb l'actuació de l'arpista Berta Puigdemasa. Durant l'acte, es lliurarà el guardó dels Camins d'or líquid 2018 al doctor Agustí Serés per la seva tasca de recuperació i difusió de la cultura de l'oli.

Aspa, diumenge 11 de novembre. Taller de fer tupina

Maials, dissabte 17 i diumenge 18 de novembre. La fira batega oli verd

Alfés, diumenge 25 de novembre. Oliva i Pinyol de ferro i taller per elaborar olis aromàtics

Alcanó, diumenge 2 de desembre. Fem de pagès per un dia!

Torrebesses, diumenge 9 de desembre. Concurs d'allioli i "Estrany viatge del senyor Tonet"

Llardecans, diumenge 16 de desembre. "Els xics del xurrac"

 

El projecte

Els Camins d’or líquid al Segrià Sec ens acosten al patrimoni oleícola del nostre territori: a la cura del fruit màgic de l’arbre; al seu procés d’elaboració; a les qualitats beneficioses per a la salut; a l’aprenentatge de la identificació del seu sabor, de la seua textura, de la seua aroma... en definitiva, a la cultura que l’envolta i que ens envolta.

Aquest projecte promou apropar-nos als pobles productors d’oli de la comarca del Segrià durant els caps de setmana de novembre i de desembre. Acompanyen a la visita a les cooperatives segrianenques una gran diversitat de propostes turístiques i culturals que ens permetran conèixer llegendes, racons, paratges i que ens conviden a experimentar, a tastar, a assaborir el nostre or, l’or del Segrià, l’or fet oli.   

 

El perfil Segrià Turisme el trobeu a les següents xarxes socials:

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

YouTube