AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Visita institucional del director dels Serveis Territorials de Governació, Jordi Curcó

El director dels Serveis Territorials a Lleida de Governació i Relacions Institucionals, Jordi Curcó, ha visitat el Consell Comarcal del Segrià, en la seva primera visita institucional a aquest ens comarcal, des de la seva pressa de possessió el passat 15 de març.

Jordi Curcó ha estat rebut pel president del Consell i alcalde d’Alpicat, Pau Cabré, acompanyat per altres vicepresidents i consellers comarcals. La visita ha estat marcada en tot moment per la cordialitat i per la voluntat política de treballar conjuntament pel món local i comarcal, coordinant accions i esforços entre el Consell i el Departament de Governació.

El president del Consell ha explicat al director dels SSTT de Governació l’acció política d’aquests organisme comarcal, en tots els àmbits en que té competències.

Pau Cabré ha lliurat a Jordi Curcó un record de la visita al Consell i un exemplar del llibre “Genó Crema i altres relats del Segrià”, que ha estat editat amb ocasió de la Diada de Sant Jordi i que recull els treballs guardonats en el II Concurs de Relats Curts del Segrià, convocat pel Consell Comarcal.