Notícies

20/02/2018

La presidenta del Consell Comarcal del Segrià, M. José Invernón, ha signat avui amb la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per FCC i Arnó el contracte per la posada en marxa del sistema de recollida de la brossa en illes.

15/02/2018

Amb un total de 21 entitats participants i 13 municipis adherits, el circuit es consolida com un dels més importants de les de les terres de Lleida

09/02/2018

El Consell Comarcal del Segrià, en col•laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, dona feina a 22 persones treballadores que es trobaven es situació d’atur de llarga durada, mitjançant el Programa Treball i Formació. Aquest programa subvenciona les contractacions laborals i les accions de formació ocupacional amb certificat de professionalitat o transversals, segons el cas, de les persones treballadores.

07/02/2018

El programa d’alfabetització “Lletres per a tothom”, dirigit pel Consell  Comarcal del Segrià, finalitza amb una elevada  participació i una gran satisfacció dels organitzadors ja que ha comptat amb una mitjana de 15 inscrits a cada curs.

L’experiència s’ha dut a terme a 8 municipis del Segrià: Maials, Soses, Almacelles, Torres de Segre, Albatàrrec, Alcoletge, Vilanova de la Barca i Massalcoreig i anava adreçada a persones immigrades amb inquietuds per aprendre a llegir escriure en català.

02/02/2018

 

Dia: 2 de febrer de 2018
Hora: 10:00 hores
Lloc: Sala de plens del Consell Comarcal     

 

Pàgines