EL CONSELL COMARCAL CONTRACTA 22 PERSONES BENEFICIÀRIES DEL PROGRAMA “TREBALL I FORMACIÓ”

El Consell Comarcal del Segrià, en col•laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, dona feina a 22 persones treballadores que es trobaven es situació d’atur de llarga durada, mitjançant el Programa Treball i Formació. Aquest programa subvenciona les contractacions laborals i les accions de formació ocupacional amb certificat de professionalitat o transversals, segons el cas, de les persones treballadores.

L’objectiu principal del programa és millorar l’ocupabilitat de les persones que hi participen, i treure-les d’una situació, en molts casos, de risc d’exclusió social. Això s’aconsegueix unificant les accions d’experiència laboral en un entorn real de treball (contracte de treball) i una acció formativa impartida dins de la jornada laboral.

Els perfils professionals de les persones contractades són un peó de manteniment en general per al Consell Comarcal i 20 peons de la brigada dels municipis adherits al programa : Alfés, Aspa, Aitona, Torrefarrera, Alpicat, Corbins, Alguaire, Alcoletge, Alcarràs, Benavent de Segrià, Maials, La Granja d’Escarp, Soses, Puigverd de Lleida, Artesa de Lleida, Vilanova de la Barca, Rosselló, Vilanova de Segrià, Almenar, Torres de Segre i Alfarràs.

A més a més, la línia d’actuació ha permès la  contractació  d’una tècnica amb tasques de coordinació que gestioni i vetlli per al correcte funcionament del programa Treball i Formació.