Notícies

Versió per a imprimirPDF version
08/03/2021

A partir d'aquest dilluns, 8 de Març, en motiu del Dia Internacional de les Dones, el vestíbul del Consell Comarcal del Segrià acull l'exposició "Quin temps tenim? Organització de la vida quotidiana", una reflexió sobre l'estructuració de la gestió del temps i la corresponsabilitat. L'exposició, impulsada pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i amb la col·laboració amb l'Institut Català de les Dones, es pot veure durant tota la setmana.

04/03/2021

El Consell Comarcal ha organitzat tres exposicions, una xerrada i un cinefòrum

04/03/2021

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal ha endegat una nova iniciativa vinculada als diferents premis impulsats des del consistori i que tenen com a objectiu reforçar i donar a conèixer els diferents certàmens, així com el talent artístic dels participants. Es tracta d'uns punts de llibre il·lustrats amb els dibuixos guanyadors del Premi d’il·lustració del Segrià, acompanyats de versos poètics elaborats pels guardonats en el Premi de Recitació.

01/03/2021

Les obres guanyadores del I Premi d'Il·lustració del Segrià, impulsat per l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal, juntament amb una selecció d'obres destacades, conformen l'exposció itinerant  que recorrerà  diferents municipis del #Segrià.

La Biblioteca Municipal de Corbins serà la primera parada de l'exposició,  que es podrà veure del 1 al 21 de març  en el seu horari habitual de 16.30 h a 19 h, de dilluns a divendres. L'entrada es lliure seguint les indicacions recomanades per salut.

Pàgines