Actualitat

Versió per a imprimir
19/11/2023 a 21/11/2023

El Consell Comarcal del Segrià ha homenatjat aquest diumenge l’Any Internacional del diàleg com a garantia de pau amb el concert del Cor del Segrià, que ha tingut com a escenari el Pavelló Municipal de Torres de Segre, aplegant prop de 500 persones.

Terra d'oli
16/11/2023

‘Segrià, Terra d’Oli’ és la descoberta d'un importantíssim patrimoni natural, arquitectònic, cultural i gastronòmic prenent com a fil conductor, el nostre or líquid: l’oli d’oliva verge extra. A través del 'Segrià, Terra d'Oli' coneixem pobles, famílies productores d'oli d'oliva verge extra, experimentem tastos, maridatges i gaudim de molt bona gastronomia mentre ens allotgem en cases de turisme rural de somni!

 

Reunió tècniques de turisme
16/11/2023

Aquest passat dimarts, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià es va reunir amb personal tècnic destinat a la creació i promoció de producte turístic de la comarca del Segrià.

 

Reunió amb el Patronat Intercomarcal de Turisme de les Terres de Lleida
14/11/2023

El president del Consell Comarcal del Segrià, Davi Masot, i el vicepresident primer, Manel Ezquerra; s'han reunit aquesta tarda de dilluns amb el vicepresident del Patronat de Turisme, Juan Antonio Serrano acompanyat del cap de Promoció i Màrqueting, Juli Alegre.

La reunió ha estat una presa de contacte entre ambdues administracions per tractar l'enfoc del Segrià des de la promoció turística i des de l'estructuració de projectes encarats a la cohesió territorial i a la promoció del sector privat.

19/10/2023

Xerrada "Comunitats Energètiques, per on començo?

Dijous 19 d'octubre, 11:00 h - Espai Generalitat de Catalunya - Pavelló P3

 

ICAEN - ACTIVITAT FIRA MUNICIPALIA

Pàgines