Actualitat

Versió per a imprimirPDF version
Logos entitats
17/06/2021

El Consell Comarcal del Segrià, en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha contractat tres auxiliars administratives durant un any a jornada complerta en el marc del programa Treball i Formació, en concret en les línies DONA i COOR, amb l'objectiu de donar feina al col·lectiu femení.

El cicle Sardanes a la Fresca
17/06/2021

El cicle Sardanes a la Fresca-Volta Comarcal de Sardanes que impulsa l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià tornarà a omplir les places del Segrià aquest estiu després que l'any passat es va haver de substituir per concerts de cobla com a conseqüència de les restriccions de prevenció de la Covid.

Cartell del Premi d'Il·lustració a Torres de Segre
15/06/2021

Torres de Segre serà el següent municipi que acollirà l'exposició itinerant configurada per les creacions guanyadores i finalistes del I Premi d'il·lustració del Segrià. La mostra es podrà visitar al llarg dels darrers dos caps de setmana de juny de 19 h a 21 h, al vestíbul del poliesportiu. L'entrada és gratuïta seguint les indicacions recomanades per salut.

La darrera activitat s’ha fet a l’INS Seròs.
15/06/2021

La darrera activitat s’ha fet aquest dilluns a l’INS Seròs amb la representació del teatre-fòrum ‘#1000likes’, sobre la prevenció del ciberassetjament

Es reprenen els assajos del Cor del Segrià
14/06/2021

El Cor del Segrià, formació de cant coral impulsada pel Consell Comarcal del Segrià que aglutina els cors participants del cicle ‘Segrià Corals’, ha reprès aquest diumenge els seus assajos després de l’aturada provocada per la crisi sanitària.

Cal recordar que el Consell Comarcal del Segrià, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i dels ajuntaments de la comarca, impulsa des de fa 16 anys el cicle ‘Segrià Corals’ amb l'objectiu de fer arribar el cant coral a tots pobles, donar suport a les entitats i facilitar la seva mobilitat per tot el territori.

Pàgines