FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

El Segrià

El Segrià

 

       SUPERFÍCIE: 1.397 Km2
       HABITANTS: 209.768
       MUNICIPIS: 38
       CAPITAL: Lleida
       PROVÍNCIA: Lleida

 

Situada a ponent de Catalunya i travessada pel riu Segre, el Segrià és una extensa comarca de terres fèrtils a l’horta i de vastes plantacions de secà que li atorguen gran part de la seva personalitat.

La ciutat de Lleida n’és la capital i conserva els vestigis de totes les cultures que s’hi han donat cita: primer l’ibera, després la romana, la musulmana i, finalment, la cristiana (XII). Protegida pels sobirans catalans, Lleida va tenir la primera universitat de Catalunya, l’Estudi General, la importància estratègica de la qual va fer que participés en tots els conflictes i esdeveniments de la història del país.

L’economia del Segrià s’ha basat tradicionalment en l’activitat agrícola i ramadera i en la indústria agroalimentària, que troba a Lleida un important centre de  serveis supracomarcal amb forta influència a l’Aragó.

Les millores recents en infraestructures viàries, ferroviàries (AVE), aèries (amb l’aeroport de Lleida-Alguaire) i de reg (canal Segarra-Garrigues) representen una decidida aposta pel futur de tota la comarca.