Salutació

Benvolgudes i benvolguts,

En nom meu i de tot l’Equip de Govern us dono la benvinguda al web del Consell Comarcal del Segrià. Un espai d’informació pública i d’apropament a l’administració per fer possible una comunicació efectiva i fluida amb les segrianenques i els segrianencs, i també a tots els qui ens volen visitar.

Aquesta línia de comunicació que ens brinda la tecnologia ens ha de servir per humanitzar la institució, per exigir transparència i responsabilitat en la gestió i per esdevenir i evolucionar, cada vegada més, cap a una mancomunitat de serveis de qualitat, efectiva i igualitària per a tots els municipis de la comarca.

Així doncs, la presidència que assumeixo ha de ser un espai d’intercanvi d’idees, projectes on puguem aprendre els uns dels altres, amb empenta, sumant esforços i estimulant el creixement del territori, tot això amb la feina i la dedicació de les treballadores i treballadors del Consell Comarcal del Segrià, un col·lectiu amb una altíssima qualitat humana i professional, que és el que realment fa funcionar els diferents serveis que aquesta Administració presta als 38 municipis del Segrià i a la seva ciutadania.

Us convido, doncs, que us endinseu en aquest web amb la seguretat que hi trobareu tot un ventall d’informacions que, de ben segur, us seran d’utilitat.

Entre totes i tots treballarem per impulsar la nostra comarca, que tant estimem.

Fem Segrià!

David Masot Florensa
President