Salutació

Benvolguts i benvolgudes,

En nom meu i de tot l’equip de govern us dono la benvinguda al lloc web del Consell Comarcal del Segrià. Aquest portal digital és un espai de trobada per donar a conèixer tots els serveis que duu a terme aquesta Administració i al mateix temps, una eina d’interacció entre tots els segrianencs i les segrianenques per tal de construir la comarca que volem.

Així doncs, us convido a endinsar-vos en aquest web i a participar en aquesta nova etapa que ara començo, amb responsabilitat, treball, il·lusió i amb la intenció de defensar els interessos de la comarca i de tots i cada un dels municipis amb austeritat, diàleg, consens i transparència; pilars, que al meu entendre, han de guiar l’activitat institucional i política.

A partir d’aquests principis, i de la bona feina feta fins ara, sempre comptant amb el suport i la col·laboració de l’equip de treballadors i treballadores d’aquest Consell, intentarem sumar esforços per millorar els serveis i realitzar projectes mancomunats per tal d’assolir la màxima qualitat i eficiència per al conjunt dels nostres conciutadans i conciutadanes. Perquè això sigui possible, tots i totes treballarem al màxim, i tinc la confiança que ho aconseguirem.

Per això, des d’aquest càrrec, resto sempre a la vostra disposició amb la voluntat d’atendre totes aquelles qüestions que necessiteu i per a tot allò que us pugui convenir.

Sigueu benvinguts i benvingudes al vostre Consell Comarcal del Segrià.

M.José Invernón Mòdol
Presidenta