Actualitat

Versió per a imprimir
15/07/2024

La Granja d'Escarp va acollir divendres passat les primeres "Sardanes a la fresca" d'enguany amb èxit de convocatòria. 

Hi van participar més de 200 persones i en total 11 colles sardanistes, que van poder ballar peces amb l'acompanyament musical de la Bellpuig Cobla.

Jessica Abu i el trio de músics que l'acompanyaren
15/07/2024

La cantant de música negra Jessica Abu va actuar ahir al vespre a Soses per prop de 100 persones, en el primer concert d’Escenaris singulars que ha programat aquest estiu l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.

Jornades Patrimoni Guerra Civil - Alcoletge
15/07/2024

Les Jornades sobre el patrimoni de la Guerra Civil dels cursos de la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida reflexionen sobre les iniciatives i els projectes per a la recuperació i difusió del patrimoni de la Guerra Civil. En aquesta posada en comú es comparteixen plans estratègics de recuperació i de posada en valor amb l’objectiu d’atraure el turisme.

Cartell de "Sardanes a la fresca al Segrià 2024"
08/07/2024

La Granja d’Escarp serà, aquest divendres 12 de juliol a les 22 h, el municipi on començarà aquest estiu la XIX edició de “Sardanes a la fresca al Segrià 2024”. La ballada es farà a la Plaça Nova i comptarà amb la música de la Bellpuig Cobla.

Rètol del cicle Escenaris Singulars
05/07/2024

Soses, Torrebesses, Benavent de Segrià, Torres de Segre, Torre-Serona, Artesa de Lleida, Alguaire i Aitona són els vuit municipis que enguany formen part del cicle Escenaris Singulars, que organitza l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.

Escenaris singulars fa el tret de sortida diumenge dia 14 de juliol a Soses, amb l’actuació de Jessica Abu a l’església de Sant Llorenç (20.00h). El dia 27, hi haurà concert a l’església inacabada de Torrebesses, en aquest cas amb Bru (20.00h).

Pàgines