Notícies

Versió per a imprimirPDF version
21/04/2021

Rosselló acull, del 20 d'abril al 2 de maig , el  projecte "Textures i Lectures" impulsat per l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal i dirigit a les biblioteques del Segrià, La biblioteca i mediateca del municipi és l'escenari triat per a exposar les divuit creacions tèxtils , de Palmira Rius,  que configuren l'exposició  i que han estat distribuides per l'espai creant una atmósfera molt adient al significat propi del projecte. La mostra es podrà visitar en el mateix horari de la biblioteca : de 9h a 12h i de 15 h a 18 h de dilluns a dijous.

15/04/2021

Aquest dijous al matí ha tingut lloc a la Delegació del Govern de Lleida, una reunió de la Meritxell Budó, consellera de la Presidència i el Ramon Farré, delegat del Govern de Lleida amb el President del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i els 7 alcaldes i alcaldesses del Baix Segre per abordar temes importants per la campanya de la fruita 2021.

15/04/2021

El Consell Comarcal del Segrià, mitjançant l’àrea de Ciutadania i Immigració i en coordinació amb els ajuntaments, tornarà a fer cursos d’alfabetització en català “Lletres per a tothom” per a persones immigrades en una desena de municipis de la comarca. Els cursos, que tenen per objectiu promoure l’equitat d’oportunitats i la cohesió social, compten amb gairebé 200 places.

15/04/2021
El municipi d'Alguaire va acollir, ahir dimecres, la primera de les tertúlies amb les escriptores participants en el projecte "Textures i Lectures", a les biblioteques del Segrià.
 
14/04/2021

El Consell Comarcal del Segrià per mitjà del Servei Comarcal del Jove_Segrià ha posat en marxa un any més les activitats en matèria de Joventut en els 27 municipis de la comarca (excepte Lleida). Per aquest 2021 es dissenyaran un total de 160 accions en les següents línies d’acció: participació i cohesió social, formació i treball, lleure i dinamització; i acció cultural.

Pàgines