AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Acte institucional de la Diada de Sant Jordi del Consell Comarcal del Segrià

Presentació de la publicació guanyadora de la 2a edició del Premi de Relats Curts i inauguració de la 9a edició del cicle de cant coral, Segrià Corals

El president del Consell Comarcal del Segrià, l'il·lm. Sr. Pau Cabré i Roure, i l'alcalde de Corbins, l'il·lm. Sr. Jaume Camarasa i Lesan, presidiran l'acte institucional de la diada de Sant Jordi del Consell Comarcal del Segrià, que tindrà lloc el diumenge, 21 d'abril, a les 18 h a la Sala Coliseum de Corbins.

L'acte s'iniciarà amb la presentació pública del llibre resultant de la 2a convocatòria del Premi de Relats Curts "Històries Vives del Segrià" del Consell Comarcal del Segrià, que anirà a càrrec de l'escriptora, sra. Marta Alòs. Seguidament, es donarà pas al concert inaugural de la novena edició del cicle de cant, Segrià Corals, a càrrec de les corals Flor d'Espígol, de Rosselló; Veus Unides, d'Almacelles, i Petit Cor Cantàtor, de Torrefarrera. Així mateix, es farà pública la figura homenatjada en aquesta nova edició del circuit de cant coral de la comarca.

El cicle Segrià Corals s'allargarà fins al mes de novembre, passant per una quinzena de municipis de comarca, amb més de quaranta concerts. L'acció cultural compta amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, els ajuntaments de la comarca i les entitats corals participants.

Adjunt: