Passa't al #forastering
Atenció no presencial
Beques de menjador 2021 - 2022

Aspa ha acollit la primera parada dels “Camins d’or líquid al Segrià Sec” 2016

Segrià Turisme - Camins Aspa

Al voltant de tres centenars de persones han iniciat la ruta de l’oli del Segrià a la cooperativa del Camp d’Aspa on, després de tastar l’oli nou acompanyat de brasa, s’ha pogut fer una visita guiada al molí.

El matí ha conclòs amb una conferència a càrrec del doctor Manolo Guiu que ha traçat un recorregut històric identificant els usos de l’oli des de l’època egípcia fins als nostres dies. El doctor Guiu ha presentat també diversos estudis que s’estan efectuant arreu del món entorn la importància de la incorporació de l’oli d’oliva verge extra en la nostra dieta. Els beneficis del consum continuat d’oli d’oliva verge extra s’estan fent palesos en els tractaments que segueixen persones amb diabetis, també en la prevenció de malalties cardiovasculars, en el tractament de l’obesitat, en la prevenció de malalties neurodegeneratives, i, sobretot, en la prevenció i la minva de la virulència de càncers com els de mama. Una cullerada d’oli d’oliva verge extra cada matí, ens aporta antioxidants i ens ajuda a tenir una vida més saludable.

Aspa ha estat la primera parada que han efectuat els Camins d'or líquid al Segrià Sec aquest 2016. La següent cita serà el cap de setmana del 19 i del 20 de novembre a la Fira de l’Oli Verd de Maials.

 

Més informació al perfil de Segrià Turisme a les següents xarxes socials:

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

YouTube