"Benvinguts a pagès" al Segrià tanca amb una participació de més de 1.500 visitants

La 3a edició del Benvinguts a pagès celebrada el cap de setmana del 9 i 10 de juny ha tancat amb un gran èxit de participació. L'oferta del Benvinguts a Pagès al Segrià 2018, comptava amb 9 explotacions agràries, 6 restaurants, 2 allotjaments i un parell de propostes complementàries a Almacelles i Torrebesses. Un total de 1.500 persones han pres part en alguna de les visites guiades a les explotacions o en alguna de les activitats complementàries i 81 menús han estat els servits en el sí del projecte del Benvinguts a pagès.

L'èxit del projecte depèn absolutament de la implicació de les explotacions, restaurants i allotjaments participants. Aquest any, han estat els següents:

 

Explotacions agroalimentàries

- Cal Quitèria, Formatges i làctics, Almacelles

- Carn Sargaire, Vacum, Almacelles

- Cervesa Lo Vilot, Cervesa artesana, Almacelles

- Prunus, Cireres i fruita fresca, Almacelles

- Celler Lagravera, Vi, Alfarràs

- Mel Can Toni, Mel, Seròs

- SAT Bepa, Fruita fresca i oli, Seròs

- Torre Roca, Fruita fresca, Aitona

- Vedella Agromassot, Vacum, Torre-serona

 

Restaurants

- Cafeteria – Restaurant Pati Blau, Puigverd de Lleida

- Cal Ponto al Natural, Almenar

- Restaurant la Fonda (Ca l’Asturià), Seròs

- Restaurant Mas Gabriel, Almacelles

- Taverna la Bruixa, Torrebesses

- Zero 39 Gastro Bar, Almacelles

 

Allotjaments

- Cal Manyo, Puigverd de Lleida

- Castell Palau de Torrebesses

 

Activitats complementàries

- Almacelles: Degustació d’Elixirs de Ponent, 9 i 10 de juny

- Torrebesses: Rutes turístiques, 9 i 10 de juny de 10h a 13h

- Torrebesses: Fira i Viatge als Pecats Originals maridats amb oli d'oliva verge extra i música de vinil