Comença la IX Edició Segrià Corals 2013

En homenatge a la Banda Roig Tardà, d’Alfarràs

El Consell Comarcal del Segrià organitza des de fa 9 anys el cicle de cant coral Segrià Corals. Aquest cicle va néixer amb la voluntat de proporcionar suport i recolzament a les entitats corals de la comarca.

La programació d’aquesta activitat compta amb una sèrie de concerts, la inauguració dels quals es va celebrar el passat 21 d’abril a Corbins, i que, de forma itinerant, es va portant a terme en diferents poblacions del Segrià, fins al mes de novembre. Cada any s’homenatja a una figura representativa del món coral de la comarca i enguany s’ha escollit la Banda Roig Tardà, d’Alfarràs, fundada l’any 1982 pel sr. Lluís Díaz Requena.

Les 20 corals que actuaran en aquesta edició són entitats formalment censades en la comarca. Tanmateix, el CCS, amb aquest cicle, pretén fomentar el cant coral a tots els municipis del Segrià, així com afavorir la creació de noves entitats de cant i recolzar aquelles que gaudeixen de menys recursos.

Aquest diumenge 2 de juny tindrà lloc el primer concert, a Alcarràs. L'actuació tindrà lloc al centre cultural municipal 'Lo Casino', a les 19:30h. amb l'actuació de la coral La Lira, de Torres de Segre, la coral Sant Bartomeu, d'Alpicat i la coral Alzina, d'Alcarràs.

El programa d’actuacions d’aquesta edició el podeu consultar al document adjunt i al facebook:

https://www.facebook.com/cultura.consellcomarcaldesegria