Convocatòria ordinària electrònica de subvencions i nou funcionament

Subvencions Departament Benestar i Família

Us informem que ja està disponible al web del Departament de Benestar Social i Família una nova secció sobre la Convocatòria ordinària de subvencions per a entitats.

 Aquesta nova secció pretén ser una eina de suport per totes aquelles persones i entitats interessades en la convocatòria, així com el lloc de referència sobre el nou procediment.

 En concret, a la nova secció hi trobareu els apartats següents:

  •  Catàleg de subvencions: en aquest apartat es detallen les diferents línies d’actuació que s’inclouen dins de les subvencions. És a dir quines activitats, projectes i serveis poden ser objecte de les subvencions.
  • Procediment de tramitació: s’hi pot trobar informació detallada sobre la tramitació electrònica obligatòria, els certificats digitals recomanats, com fer la sol·licitud de la subvenció, l’aportació de la documentació necessària i la justificació. S’ha inclòs un espai de procediment pas a pas, on es fa esment de les accions que cal realitzar en cada moment. En aquest apartat s’ofereixen també diferents materials de suport com ara un document imprimible amb el resum del procediment i una infografia molt visual amb tot el circuit que cal fer per obtenir la subvenció.

Aquest apartat serà dels més vius ja que s’hi aniran incorporant progressivament les novetats sobre el procediment que es vagin succeint (aprovació de formularis, publicació del tràmit a l’OVT, etc.) i, per això, és important que es vagi consultant periòdicament.

  • Seguiment de l'expedient: en aquesta pàgina es faciliten consells útils per saber com estar informat en tot moment de l’estat de la sol·licitud de la subvenció per Internet.
  • Suport a les entitats: aquest apartat és un calaix de recursos per poder resoldre els dubtes que puguin sorgir en cada moment. Incorpora informació sobre les oficines del Departament que faran suport a la tramitació.
  • Agenda: aquesta eina permet estar informat de totes les accions que envolten la convocatòria ordinària de subvencions 2015. La informació es visualitza en forma de calendari. En cas d’estar interessat en alguna activitat, l’eina permet sincronitzar la cita amb altres calendaris de l’usuari.
  • Normativa relacionada: aquest apartat és un recull de totes les disposicions relacionades amb el procediment de la convocatòria.

 S’ha de tenir en compte que la nova secció sobre la Convocatòria ordinària de subvencions per a entitats serà un apartat dinàmic que s’anirà actualitzant periòdicament. Qualsevol novetat o notícia a comunicar en relació a la convocatòria es farà mitjançant un noticiari que s’ubicarà a la pàgina principal de la secció.  Per tant és important consultar-la per tal d’informar-se de qualsevol esdeveniment o canvi.