EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ, PRESENT A LA FIRA DE SANT MIQUEL DE LLEIDA

El Consell Comarcal del Segrià estarà present a la 63a Fira de Sant Miquel de Lleida que comença aquest dijous 28 de setembre i que finalitza el diumenge 1 d'octubre. La presència a la fira serà sota l'aixopluc del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida en un format que aglutina tots els consells comarcals de la província. En la part central, s'hi ubica un espai gastronòmic on productors comarcals explicaran i oferiran a tastar el seu producte.

-El dijous 28 de setembre, l’espai showcooking compta amb la participació dels nostres artesans agroalimentaris en el següent horari: de 13h a 14h: Maridatge de mel i formatge, a càrrec de Mel Can Toni (Serós) i Formatgeria Quitèria (Almacelles).

-El divendres 29 de setembre, l’espai showcooking compta amb la participació del nostre artesà agroalimentari en el següent horari: de 19h a 20h: “Tasta les Garrigues”, amb un tast gastronòmic integrat al paisatge garriguenc, a càrrec d’Ariadna Boixader, d'Olea Soul Travel Agency  (La Pobla de Cérvoles), de Montse Martínez, de Peccatum7 (Sarroca de Lleida) i de Montse Freixa, del Restaurant El Castell (La Floresta).

 

Agraïm a tots els productors agroalimentaris de la comarca del Sègrià que participen en l'estand del Consell Comarcal del Segrià:

Ad Gaudium
Aresté y teixidó molí d´oli
Baró de Maials
Boira
Casa Sibilló
Cal Quitèria - Formatges Artesans de Ponent
Cervesa Lo Vilot
Cooperativa Alfés
Cooperativa d'Aspa
Cooperativa de Llardecans
Cooperativa del Camp de Sunyer
Cooperativa del Camp de Torrebesses​
Foment Agricola De Les Garrigues SA
Fruita Blanch
Fruits de Ponent
Lagravera
Mel ca l'Helena
MEL Cantoni
Mermeladas Vélez & Vera
Molí Lo Sarroquí
Peccatum7. Extra virgin olive oil 100% arbequina
Seelen Artesana

 

Trobeu el perfil de Segrià Turisme a les següents xarxes socials: