El Consell Comarcal del Segrià organitza dues sessions informatives telemàtiques sobre l'obertura dels casals d'estiu

El Servei Comarcal de Joventut "JoveSegrià" del Consell Comarcal del Segrià ha fet aquest dimecres la primera reunió telemàtica informativa sobre l'obertura dels casals d'estiu, en els quals hi han participat una quarantena de representants d'alcaldies i regidories de joventut i personal tècnic de l'àrea d'una trentena d'ajuntaments. La setmana vinent es farà una altra sessió d'assessorament, però adreçada a entitats del sector del lleure educatiu.

Les sessions informatives s'han organitzat per donar a conèixer la normativa de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya respecte la campanya de casals d'estiu 2020, les recomanacions de Protecció Civil i la conselleria de Salut, les pràctiques, els protocols i les guies que s'han publicat en les darreres setmanes, marcades per les mesures de protecció i prevenció de la Covid-19.

Un altre objectiu és aclarir dubtes dels representats municipals, posar en comú preocupacions respecte la situació actual, ajudar en la planificació i l'organització i, sobretot, posar a disposició dels ajuntaments el servei del "JoveSegrià".

La sessió ha anat a càrrec del vicepresident del Consell Comarcal del Segrià, Toni Bosch; la cap d'àrea de Cultura, Joventut i Esports, Teresa Malla; i el tècnic de "JoveSegrià", David Lesan; i ha comptat amb la col·laboració de Víctor Saló, de la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida. Hi han assistit representants de Torrefarrera, Els Alamús, la Portella, Albatàrrec, Torres de Segre, Almenar, Aitona, Alguaire, Aspa, Almacelles, Corbins, Alpicat, Gimenells, Maials, Rosselló, Montoliu de Lleida, Alcoletge, Benavent de Segrià, Sunyer, Sarroca de Lleida, Alfés, Massalcoreig, Seròs, Vilanova de la Barca, Almatret, Soses i Vilanova de Segrià.

El proper dimarts, 8 de juny, a les 10 del matí, es farà la segona sessió informativa, també en format telemàtic. En aquest cas, serà per a entitats de lleure educatiu.

Tota la informació sobre la campanya dels casals d'estiu 2020 es pot trobar a l'enllaç:  http://www.estiuamblleure.cat/ca/inici/