El Consell Comarcal del Segrià presenta a la Taula de Joventut de la comarca les activitats per al 2020

Una vintena de regidors i tècnics de Joventut del Segrià es van reunir aquest dijous al Consell Comarcal del Segrià convocats pel Servei Comarcal de Joventut per fer balanç de les activitats dutes a terme durant l’any 2019 i presentar les línies de treball del 2020.

La Taula de Polítiques Comarcals de Joventut, ha comptat amb la presència de la vicepresidenta i cap de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Segrià, Teresa Malla, qui va agrair als assistents la tasca per impulsar polítiques transversals de joventut arreu de la comarca en àmbits que van des de l'ocupació, la cultura, el lleure, la igualtat, la participació o la salut.

Entre els projectes per a aquest any destaquen la continuïtat dels concerts "Makot Fest" i "Ancesa Jove", tallers i formacions, assessorament per a l'emancipació juvenil i l'associacionisme i el segon volum del recopilatori de música "Estrats-Sons de Ponent".

Durant la trobada també es van donar a conèixer el Programa Referents d'Ocupació Juvenil, un servei d’assessorament ocupacional i de formació per al jovent, que treballa en coordinació amb els instituts de la comarca.

D'altra banda, també es va informar sobre el Pla Nacional de Joventut de Catalunya i els Plans Locals de Joventut, així com els Projectes previstos per al 2020.