El Consell Comarcal presenta l’inici de la 5a Edició dels Camins d’Or Líquid al Segrià Sec

Camins d'Or Líquid

La consellera Bea Obis destaca la consolidació del projecte i la vessant cultural i de cohesió econòmica

En el saló d’actes del CCS s’ha portat a terme la presentació dels Camins d’Or Líquid, que enguany arriba a la 5a edició. En l’acte, la consellera Bea Obis ha destacat que gràcies a la consolidació d’aquest projecte es poden assolir objectius importants:

Per una banda, Obis ha assenyalat l’important motor de promoció del producte de l’oli en la nostra comarca així com l’apropament dels productors de l’oli obrint nous canals d’interacció econòmica i cultural que ultrapassa l’àmbit comarcal.

Aquesta edició continuarà aprofundint en altres realitats de l’oli, com en edicions passades: tallers de sabó, de cosmètica, de degustació, de reciclatge...

Així mateix, enguany es donarà a conèixer el que cada municipi pot aportar de singular a la comarca. Així, i a tall d’exemple, es presentaran els ‘calaixets’ de Llardecans, es visitarà la presó medieval d’Almatret, el Monestir d’Aviganya a Seròs...

La consellera ha fet notar que aquest projecte comença demà a l’aeròdrom d’Alfés, i que acabarà també en aquesta població, on es durà a terme una recollida per al Banc d’Aliments.

Obis també ha remarcat que ja s’han fet actuacions prèvies, com el maridatge amb oli a l’escola d’Hoteleria, les jornades ‘Gustum’ a Barcelona i diferents actes a Balaguer, Mollerussa i Lleida, sota l’aixopluc de la Diputació de Lleida. En aquest sentit, la consellera ha manifestat que “ja que l’excel·lència del producte està garantida, ara cal assolir-la en el ressó”.

Podeu consultar el programa en les nostres xarxes socials:

www.segria.cat

www.facebook.com/TurismeSegria