El recopilatori Estrats-Sons de Ponent es presenta a Barcelona amb gran èxit

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona va acollir aquest dilluns al vespre l'acte de presentació del CD recopilatori Estrats Vol. I -Sons de Ponent, impulsat per l’àrea de Joventut “JoveSegrià” del Consell Comarcal del Segrià, dins l’acte “Enderrock Sona”, de presentació de l'últim número de la revista especialitzada en música.
 
L'acte va comptar amb una actuació en acústic dels grups Hoven, Éphona i Valdivia, algunes de les vint formacions musicals que formen part del recopilatori de Ponent.
 
A la presentació hi va assistir el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i el tècnic de Joventut del Consell, David Lesan, impulsor del projecte. Masot va valorar molt positivament l'acte i va destacar que "actes com aquest demostren que la música de Ponent té un gran nivell". També va avançar que "aquest 2020 treballarem per enregistrar un segon volum d'Estrats amb noves bandes lleidatanes."
 
Precisament, el número 296 de la revista -corresponent al mes de desembre- distribueix una tirada de 7.000 còpies del recopilatori Estrats (Vol.I) amb l’objectiu de fer sonar els grups ponentins arreu de l’Estat espanyol.