El Segrià estrena un nou mapa turístic

Segrià Turisme - Mapa turístic

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal del Segrià ha estat treballant en el nou mapa turístic de la comarca. Aquest mapa pretén ser una eina de treball per les administracions i empreses de la comarca, així i com una eina de promoció que serveixi de guia per a les persones que escullin el Segrià com a destinació turística.

Aquesta nova publicació compta ja amb la incorporació del nou eslògan i marca turístiques de la comarca: Segrià, Terra de Ponent; amb la voluntat d’anar fent passos per enfortir la imatge de marca comarcal.

El mapa identifica per mitjà d’icones els atractius turístics comarcals, tant patrimonials com naturals, i també els serveis i equipaments d’interès turístic.

El mapa recull els allotjaments comarcals: hotels, pensions, albergs, cases rurals, granges escoles i habitatges d’ús turístic. També s’identifiquen les oficines de turisme, els serveis de guies oficials i els centres especialitzats en turisme actiu: Circuits de velocitat, hípiques, centres esportius especialitzats en activitats aquàtiques, pitch&puts i gols, entre altres. Es llisten els Museus i els Centres d’Interpretació, els llocs d’interès patrimonial i d’interès natural així i com les fires i esdeveniments que no es podem perdre a la comarca.

Aquesta publicació es trobarà, a partir d’aquest mes de setembre, a totes les oficines de turisme de la comarca i també a tots els ajuntaments.