Els "Camins d'or líquid al Segrià Sec" fan la primera parada a Aspa aquest diumenge

Aspa acollirà la primera parada de la 9a edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec, aquest diumenge 5 de novembre. El lloc de trobada serà la Cooperativa del Camp d’Aspa, on podrem apreciar el procés d’elaboració de l’oli i es realitzarà un taller d’Esferificació d’oli a càrrec d’Ecostudi.

El projecte

Els Camins d’or líquid al Segrià Sec ens acosten al patrimoni oleícola del nostre territori: a la cura del fruit màgic de l’arbre; al seu procés d’elaboració; a les qualitats beneficioses per a la salut; a l’aprenentatge de la identificació del seu sabor, de la seua textura, de la seua aroma... en definitiva, a la cultura que l’envolta i que ens envolta.

Aquest projecte promou apropar-nos als pobles productors d’oli de la comarca del Segrià durant els caps de setmana de novembre i de desembre. Acompanyen a la visita a les cooperatives segrianenques una gran diversitat de propostes turístiques i culturals que ens permetran conèixer llegendes, racons, paratges i que ens conviden a experimentar, a tastar, a assaborir el nostre or, l’or del Segrià, l’or fet oli.   

 

El perfil Segrià Turisme el trobeu a les següents xarxes socials:

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

YouTube