Passa't al #forastering
Atenció no presencial
Beques de menjador 2021 - 2022

Els "Camins d'or líquid al Segrià Sec" fan parada a Alfés aquest diumenge

Segrià Turisme - Camins d'or líquid - Alfés

 

Alfés acollirà la tercera parada de la 8a edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec, aquest diumenge 27 de novembre. El lloc de trobada serà la Cooperativa de Sant Salvador d'Alfés on podrem tastar l'oli nou mentre esmorzem brasa. A Alfés podrem aprendre a fer bones les olives i tindrem l'oportunitat de poder participar en la competició "Oliva i Pinyol de Ferro".

El projecte

Els Camins d’or líquid al Segrià Sec ens acosten al patrimoni oleícola del nostre territori: a la cura del fruit màgic de l’arbre; al seu procés d’elaboració; a les qualitats beneficioses per a la salut; a l’aprenentatge de la identificació del seu sabor, de la seua textura, de la seua aroma... en definitiva, a la cultura que l’envolta i que ens envolta.

Aquest projecte promou apropar-nos als pobles productors d’oli de la comarca del Segrià durant els caps de setmana de novembre i de desembre. Acompanyen a la visita a les cooperatives segrianenques una gran diversitat de propostes turístiques i culturals que ens permetran conèixer llegendes, racons, paratges i que ens conviden a experimentar, a tastar, a assaborir el nostre or, l’or del Segrià, l’or fet oli.   

 

El perfil Segrià Turisme el trobeu a les següents xarxes socials:

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

YouTube