Passa't al #forastering
Atenció no presencial
Beques de menjador 2021 - 2022

Els "Camins d'or líquid al Segrià Sec" guardonen a l'actriu Aida Flix

Segrià Turisme - Guardó Camins Aida Flix

L'acte de presentació de la 8a edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec ha tingut lloc a l'ermita de Sant Sebastià d'Aspa. L'acte posa en relleu el patrimoni cultural del Segrià, tant per la ubicació com per les persones participants. Enguany, el Grup Quartana ha ofert un tast de les seves propostes musicals fruit de la transcripció i interpretació de repertoris tradicionals.

El Guardó Camins d'or líquid 2016, aquest any a recaigut en l'actriu de Torrebesses Aida Flix. Amb 3 pel·lícules, 7 sèries de televisió i més de 10 obres de teatre a les seves  esquenes comença a consolidar-se com una de les actrius del moment. La seua és una carrera forjada amb esforç, constància, passió i talent, amb l’Escorxador com a punt de partida. Natural de Torrebesses, l’Aida Flix ens ha transportat a la postguerra amb “Amar en tiempos revueltos” i “El secreto de Puente Viejo”. L’hem vist brillar amb l’Icíar Bollaín i el Bigas Luna als anuncis de Freixenet i amb només 22 anys va rodar el seu primer llargmetratge amb el Ventura Pons. Per la seva estima vers el territori, per ser una jove plena de talent, per lluitar per aconseguir els seus somnis en un món on es valora el pragmatisme i, sobretot, per portar el Segrià Sec, Torrebesses i la cultura de l’oli sempre al cor vagi on vagi; el Guardó dels Camins d’or líquid 2016 és per l’Aida Flix.

La presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Sra. Maria José Invernón, ha destacat la consolidació dels Camins d'or líquid al Segrià Sec que enguany arriben a la 8a edició. Aquesta proposta rep 4.000 visites anuals i dignifica l'oli i la cultura que l'envolta. La primera parada dels Camins 2016, tindrà lloc aquest diumenge a Aspa.

L'acte de presentació, conduït per la periodista Mònica Monbiela, ha finalitzat amb un petit refrigeri al vestíbul de la cooperativa d'Aspa.