Els dies 12 i 13 de juny, recapte d'aliments a tots els supermercats Plusfresc del Segrià

El Punt de Voluntariat fa una crida per trobar persones voluntàries

La Fundació Banc d'Aliments de les comarques de Lleida ha organitzat amb el suport del Consell Comarcal del Segrià una recollida d'aliments els propers divendres 12 i dissabte 13 de juny a tots els supermercats de la comarca de la marca Plusfrec, que col·labora en la iniciativa solidària. D'aquesta manera, es vol ajudar a fer front a l'augment de demanda de productes de menjar bàsic com a conseqüència de la crisi social agreujada per la Covid-19.

Així, el recapte es farà als establiments Plusfresc de Llardecans, Seròs, Aitona, Soses, Torres de Segre, Alcarràs, Sudanell, Albatàrrec, Puigverd de Lleida, Alcoletge, Alpicat, Torrefarrera, Benavent del Segrià, Almacelles, Alguaire, Almenar i Alfarràs. També es farà a les dues botigues de Montoliu de Lleida, que s'ha volgut sumar a la iniciativa.

Per ajudar en la recollida, el Punt de Voluntariat del Segrià ha fet una crida per trobar persones voluntàries en alguns dels municipis, com Almacelles, Alpicat, Alguaire, Alcarràs, Alcoletge i Torrefarrera. A la resta, hi haurà caixes per deixar-hi menjar però no hi haurà voluntariat.

Els Ajuntaments del Segrià han col·laborat per poder captar voluntariat o bé amb personal municipal que participarà de forma activa en la recollida. També hi han col·laborat les entitats locals i de voluntariat, així com els punts de distribució del territori.

Àrea: