ES REPRENEN LES EXPOSICIONS A LA RECEPCIÓ DEL CONSELL COMARCAL

Després d'un llarg període sense possibilitats de donar continuïtat a l'espai condicionat per a exposicions, situat a la recepció del Consell Comarcal del Segrià, es reprèn l'activitat amb un conjunt d' obres sota el títol:  A 4 mans: 2 visions, 1 realitat de l'artista Gemma Farreny i el fotògraf Jaume Zamorano. La mostra és fruit d'un treball conjunt que combina l'acrílc i la fotografia mitjançant la tècnica del close-up, un enquadrament tancat, que exhibeix solament una part de l'objecte amb bastant detall.

El projecte neix, de la motivació dels creadors, per presentar diferents visions i maneres d'interpretar  una mateixa realitat. Els autors ens presenten 18  objectes quotidians convertits  en peces artístiques a partir de la pròpia mirada i la identitat que ofereix  l'ús de la càmera o  el pinzell.

La mostra  es podrà visitar del 25 de juny al 15 de juliol, de 9 h a 14 h mitjançant cita prèvia al correu electrònic cultura@segria.cat o bé al telèfon 673267372.

Amb el treball de la Gemma Farreny i Jaume Zamorano, es donen per iniciades les exposicions i altres propostes que tinguin com a objectiu donar visibilitat al treball creatiu i artístic dels nostres artistes ponentins.

Aquesta exposició és el  resultat del contacte establert amb els artistes mitjançant la plataforma Zirkulo, de Lleida, a la qual l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal està adherida

Per saber-ne més:
www.flickr.com/photos/jaumezam
http://www.gemmafarreny.com

Instagram:

@jaumeza

@g.farreny

Àrea: