Èxit de participació al taller de cuina d'aprofitament celebrat a Gimenells i el Pla de la Font

Una quarantena de persones han participat aquest dimecres, 24 d'agost al taller de cuina d’aprofitament celebrat al restaurant de les Piscines de Gimenells, en el marc de la campanya + Segrià – Malbaratament del Consell Comarcal i coorganitzat amb l’Ajuntament de Gimenells.

El taller va ser impartit pels cuiners del municipi: Xixo Castaño del Restaurant Malena i Manuel Lopez Salvador del Restaurant de les Piscines.

El taller va començar amb una xerrada sobre la cuina d’aprofitament a càrrec de la consultoria de medi ambient Ecostudi. Tot seguit es va realitzar un gaspatxo d’hortalisses i fruites madures a càrrec del Xef Xixo Castaño i el Manuel Lopez Salvador va realitzar una fideuà aprofitant hortalisses sobrants. Per últim els plats es van poder degustar.

La campanya, promoguda pel Consell Comarcal del Segrià amb col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) i organitzada per l’empresa Ecostudi pretén ser una eina de conscienciació i divulgació per reduir el volum d’aliments malbaratats a les llars de la comarca del Segrià. 

Més informació a: http://www.segria.cat/arees/medi-ambient/prevencio/messegriamenysmalbara...