Inscripció oberta als Seminaris d'Innovació i Creativitat per a nous models de negoci basats en la cadena de valor de l'oli

Des del mes de gener, s'està treballant en el Projecte Innovador de la "Potenciació de la cadena de valor de l'oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec, impulsat pels Consells Comarcals del Segrià i de les Garrigues. Acabada la fase de diagnosi s'inicia la fase formativa i d'assessorament per a persones emprenedores i empreses vinculades a la cadena de valor de l'oli que contempla el projecte innovador; els "seminaris d'innovació i creativitat per a nous models de negoci basats en la cadena de valor de l'oli".

Aquesta fase és idònia per a joves, emprenedors i empresaris que tingui una idea o interès en desenvolupar algun projecte o iniciativa vinculada amb la cadena de valor de l'oli. Hi ha un total de 25 places.
 
Per efectuar la inscripció, en el programa dels seminaris en la segona pàgina trobareu hi ha un enllaç "INSCRIPCIONS AQUÍ" que s'ha de clicar i dirigirà a les persones interessades a un formulari en línia. Per més informació: adria@ccgarrigues.com i el telèfon 973142658. La inscripció està oberta fins el 5 de juliol.