La 8a edició dels "Camins d'or líquid al Segrià Sec" finalitza havent assolit 3.000 participants

Segrià Turisme - Camins or líquid - Llardecans

Els Camins d'or líquid al Segrià Sec han esdevingut una ruta consolidada que després de vuit anys compta amb una gran participació de públic, un 16% més que en l'anterior edició. Enguany, els pobles participants han estat Aspa, Maials, Alfés, Torrebesses, Alcanó i Llardecans. Les activitats que s'han programat entorn a la cultura de l'oli han estat conferències on s'ha destacat els excel·lents beneficis de l'oli d'oliva verge extra en la salut, gimcanes de feines de tros, tallers de fer bones les olives, concursos d'allioli, recol·lecció d'olives, cants improvisats... Un total de tres milers de persones, han pres part activa de la ruta de l'oli del Segrià. En dues de les jornades, Alcanó i Llardecans, s'ha comptat amb l'acompanyament d'una intèrpret en llengua de signes que ha facilitat la participació de persones de la Llar del Sord de Lleida.

La 8a edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec, arrencava el passat 4 de novembre a l'ermita d'Aspa on es lliurà el Guardó dels Camins d'or líquid 2016 a l'actriu de Torrebesses Aida Flix.

El projecte Camins d'or líquid al Segrià Sec té per voluntat donar a conèixer l'oli d'oliva verge extra que es produeix en el nostre territori, el lloc on es produeix (les nostres cooperatives) i les mans que el fan possible: els veïns i veïnes del Segrià Sec que aprofiten aquesta ruta per mostrar als visitants l'encant d'uns pobles preciosos que, encara ara, continuen sent molt desconeguts.

Trobeu les imatges de la 8a edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec en el següent enllaç: http://bit.ly/2h0aelt

 

Trobeu el perfil de Segrià Turisme a les següents xarxes socials:

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

YouTube

Google+