LA 9ª EDICIÓ DELS "CAMINS D'OR LÍQUID AL SEGRIÀ SEC" GUARDONEN A JOSEP PÀMIES

Aquest dimecres 25 d’octubre s’ha inaugurat la 9a edició dels “Camins d’or líquid al Segrià Sec” a l’emblemàtic Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida.

 

La presentació ha comptat amb l’actuació del pianista lleidatà Eduard Espinet el qual ens ha ofert un tast selecte de peces d’autors lleidatans de l’època modernista

 

Durant l’acte també s’ha lliurat el guardó “Camins d’or líquid 2017” al savi de la terra Josep PàmiesEls Camins d’or líquid al Segrià Sec, amb aquest guardó, volen reconèixer, la seva estima vers el territori, la seva tasca de valorització de l’oli d’oliva verge extra i la seva capacitat per prevenir i canviar hàbits alimentaris i reivindicar i practicar el dret a gaudir de l’autosuficiència en la salut.

 

Durant l’acte la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Sra. Maria José Invernón, ha destacat la consolidació dels Camins d'or líquid al Segrià Sec que enguany arriben a la 9a edició. Aquesta proposta rep 4.000 visites anuals i dignifica l'oli i la cultura que l'envolta. La primera parada dels Camins 2017, tindrà lloc el diumenge 5 de novembre a Aspa.

 

L'acte de presentació, conduït per la periodista Laura Alcalde, ha finalitzat amb un petit refrigeri al vestíbul de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.