L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià presenta onze paquets turístics a la comarca

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià ha organitzat la trobada anual per fer balanç sobre el projecte de microconsultoria liderat pel patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a les Terres de Lleida. Aquest projecte consta de la fase d'estructuració i generació de nous paquets turístics combinats. Un total d'onze paquets turístics, transcorren pel Segrià, una xifra que augmenta any rere any.


Una desena de responsables del sector turístic, teixit empresarial i tècnic, han participat d'aquesta trobada amb la voluntat de conèixer i millorar la comercialització i creació dels productes turístics que contribueixin a elevar l'oferta turística de la comarca. L'objectiu del sector turístic comarcal així i com de les administracions que lideren aquest projecte, és la d'estructurar una oferta atractiva que permeti al Segrià vendre's millor com a destinació turística i enfortir la promoció a través de la imatge de marca.

Tothom que vulgui rebre formació i assessorament en la creació i millora de paquets turístics poden posar-se en contacte amb l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià a través del correu electrònic turisme@segria.cat.