PRESENTACIÓ DE LA 9A EDICIÓ DELS "CAMINS D'OR LÍQUID AL SEGRIÀ SEC" A LLEIDA

El pròxim dimecres, dia 25 d'octubre de 2017, a les 19 h, inaugurem la 9a edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec. L'espai escollit és l'extraordinari Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida. A partir d'aquell moment, tenim activitats cada cap de setmana fins al diumenge 17 de desembre.

 

Les activitats

Lleida, acte de presentació de la 9a edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec. L’acte de presentació comptarà amb l’actuació del pianista lleidatà Eduard Espinet, el qual ens oferirà un tast selecte de peces d’autors lleidatans de l’època modernista. Durant l’acte, es lliurarà el guardó dels Camins d’or líquid 2017 al Sr. Josep Pàmies, savi de la terra, horticultor i persona compromesa amb la societat

 

Aspa, diumenge 5 de novembre. "L’art de fer esferificacions d’oli".

Maials, diumenge 19 novembre. La fira batega oli verd

Alfés, diumenge 26 de novembre. Oliva i Pinyol de ferro!

Torrebesses, diumenge 3 de desembre. Concurs d'allioli

Alcanó, diumenge 10 de desembre. Fem de pagès per un dia!

Llardecans, diumenge 17 de desembre. El valor dels paisatges de l'oli 

 

El projecte

 

Els Camins d’or líquid al Segrià Sec ens acosten al patrimoni oleícola del nostre territori: a la cura del fruit màgic de l’arbre; al seu procés d’elaboració; a les qualitats beneficioses per a la salut; a l’aprenentatge de la identificació del seu sabor, de la seua textura, de la seua aroma... en definitiva, a la cultura que l’envolta i que ens envolta.

Aquest projecte promou apropar-nos als pobles productors d’oli de la comarca del Segrià durant els caps de setmana de novembre i de desembre. Acompanyen a la visita a les cooperatives segrianenques una gran diversitat de propostes turístiques i culturals que ens permetran conèixer llegendes, racons, paratges i que ens conviden a experimentar, a tastar, a assaborir el nostre or, l’or del Segrià, l’or fet oli.   

 

El perfil Segrià Turisme el trobeu a les següents xarxes socials:

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

YouTube