AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Reunió entre el Consell Comarcal del Segrià, la Generalitat i ajuntaments pel pla de millores a la C-12

El president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i el vicepresident, Toni Bosch, s'han reunit aquest dijous a la seu del Consell Comarcal amb el Secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, el director general d'Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, i els alcaldes i alcaldesses dels municipis del Segrià per on passa la C-12 (Alfés, Alcanó, Sarroca, Torrebesses, Llardecans i Maials).

Durant la reunió s'han donat a conèixer les actuacions del pla de millora que el Departament de Territori i Sostenibilitat està impulsant a l'Eix de l'Ebre entre Lleida i Amposta amb l'objectiu de millorar la seguretat en aquesta via, que actualment és una carretera de calçada única amb dos carrils, un per sentit de la circulació en pràcticament tota la seva longitud.

L’actuació més destacada, que s'executarà per fases, preveu transformar la C-12 en una via 2+1, que permet afavorir els avançaments amb seguretat i evitar els xocs frontals, que són els més greus. De fet, ja s'ha iniciat la licitació de la redacció del primer projecte constructiu en el tram que hi ha entre Alfés i Lleida.

Altres actuacions previstes són la millora dels carrils d’incorporació i de sortida de la via i la reordenació dels accessos, la renovació del paviment per millorar l’adherència i el drenatge i reduir el soroll, la substitució dels sistemes de contenció als ponts, la millora de les interseccions i la pavimentació de cunetes.

El Departament de Territori i Sostenibilitat s'ha compromès a dur a terme treballs de millora de la seguretat viària en alguns encreuaments de la C-12. Així mateix, totes les administracions han convingut en mantenir reunions periòdiques per a fer seguiment de totes les actuacions que es desenvoluparan en aquest eix viari.