SEGRIÀ CORALS REMPRÈN ELS CONCERTS PER LA COMARCA

El municipi d'Alguaire donarà el tret de sortida a la segona part de cicle de cant coral, Segrià Corals,que havia fet un descans  en motiu de les vacances d’estiu. La cantada tindrà lloc a   l'Ermita de la Mare de Dèu del Merlí a les 18 h i comptarà amb la participació de dues entitats  del municipi: Bell Camp i Ginestell, conjuntament amb la coral El Roser, d'Almacelles.

 

Enguany el cicle arriba a la XV edició i continua mantenint el seu esperit inicial: fomentar el cant coral, oferir suport a les entitats de la comarca, contribuir en la difusió del patrimoni musical segrianenc,  i consolidar-se com a circuit estable de cant coral.El nombre d'associacions actuants ha augmentat en els darrers anys i ja en són vint les que participen formalment del  projecte, plenament reconegut i consolidat en el nostre territori.

 

El  cicle es va  inaugurar a Almenar, a l'abril  i va recórrer  7 municipis de la comarca al llarg de tots els diumenges de primavera: Almenar, Sudanell, Massalcoreig, Rosselló, Aspa i Artesa de Lleida. La segona part també estarà formada per 7 concerts durant setembre i octubre   passant per Alguaire, Alpicat, Soses, Puigverd de Lleida, Torres de Segre, Aitona i Torrefarreratal. Al llarg de tots els concerts "Món Coral" en el seu paper com a impulsor de la llengua i la cultura catalanes

 

Els concerts són gratuïts i estan oberts a tothom que vulgui gaudir de la música i el cant coral.

Més info: https://bit.ly/2m343jK