Últims dies d'inscripcions a les Jornades formatives al Segrià: Eines per millorar l'estratègia de negoci

El Consell Comarcal del Segrià, juntament amb l'Ajuntament de Torrefarrera i el Departament de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida organitzen les primeres jornades de formació per a emprenedors, que es durà a terme al CEI de Torrefarrera els dies 16 i 17 de desembre de 2014.

Les jornades estan adreçades a joves emprenedors i a emprenedors que vulguin crear la seua empresa i també a empreses ja constituïdes que vulguin donar un gir al seu model de negoci. Durant els dos dies de la formació, es proporcionaran eines metodològiques per a la millora de les estratègies de negoci.

Les persones interessades en assistir a les jornades es poden inscriure a través del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Segrià, enviant un correu a joventut@segria.cat o a través del CEI Torrefarrera enviant un correu electrònic a: eluengo@torrefarrera.cat fins el dia 12 de desembre. Les jornades són gratuïtes i les places són limitades. 

Aquestes jornades s'emmarquen dins del Programa Rural100 de forment i creació d'empreses innovadores al món rural, que impulsa la Diputació de Lleida, juntament amb GlobalLleida i executa la Fundació CEDRICAT, amb la col·laboració dels diferents Consells Comarcals de la demarcació de Lleida.

Per a més informació, contacteu amb el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Segrià (c/del Canyeret, 12 25007 Lleida. 973 054 800 joventut@segria.cat)

 

Podeu consultar el programa en l’arxiu adjunt.